Isännöinti2021

Isännöinti2021

Helsingin Wanha Satama

27.10.2021

Isännöinti2021-ammattilaistapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa lokakuussa 2021 Helsingin Wanhassa Satamassa. Isännöinti2021 on kiinteistönpidon, tekniikan ja juridiikan alan uusi tulokas ja suunnannäyttäjä, joka kokoaa yhteen eri alojen ammattilaiset ja kiinnostavimmat yhteistyökumppanit. Seminaaripäivän aikana kehität ammatillista osaamistasi, luot uusia kontakteja ja löydät tuoreita näkökulmia.

Koronatilanne huomioidaan tapahtuman järjestelyissä turvavälein sekä käsihygienian avulla. Wanha Satama ottaa tapahtumassa huomioon kaikki voimassa olevat viranomaisohjeet.

Ohjelma

Seminaariohjelma

8.30-9.30 Aamukahvit

9.30 Tapahtuman avaus

9.40 Voittajajoukkueen resepti (Jukka Jalonen)

Kolminkertainen jääkiekon maailmanmestari ja Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on jääkiekkohistorian toinen valmentaja, joka on voittanut sekä aikuisten että nuorten maailmanmestaruuden. Jukka on johtaja, jolla narut pysyvät käsissä. Tavoitteellisuus, joukkuehenki ja yhdessä tekeminen ovat hänen valmennuksensa kivijalat, joiden ympärille on rakennettu jo kolme maailmanmestaruutta.

Jukka Jalonen kertoo puheenvuorossaan siitä, miten isännöintialan yrityksistä tehdään voittavia työyhteisöjä. Hän paljastaa menestyvän joukkueen reseptin, josta kuulijan on helppo poimia asioita myös omaan arkeen.

10.40 Avaimet hyvinvointiin ovat sinulla (Emilia Vuorisalmi)

Lääkäri, tietokirjailija ja luennoitsija Emilia Vuorisalmi avaa omakohtaisella ja selkeällä puheenvuorollaan sitä, miksi mielen ja kehon terveys ovat yhtä, ja miten muutaman oleellisen kysymyksen äärelle pysähtymällä jokainen meistä voi ottaa oman hyvinvointinsa haltuun. Vuorisalmi jakaa puhuessaan myös käytännön vinkkejä terveyden ja jaksamisen lisäämiseen arjessa.

"Uskon, että lääkkeet oireiluun löytyvät usein ihmisen itsensä sisältä ja tehtäväni on vapauttaa ne ihmisen käyttöön."

11.30 Lounas

12.30-13.45 Kiinteistöjen energiatehokkuus ja vastuullisuus -paneeli

Paneelissa eri alojen asiantuntijat kokoontuvat pohtimaan energiatehokkuutta ja vastuullisuutta kiinteistöalan näkökulmasta. Jokainen panelisti saa pitää paneelin alussa lyhyen avauspuheenvuoron. Yleisö voi esittää panelisteille kysymyksiä keskustelun aikana. Paneelikeskustelua johtaa Juha Salmi.

Panelistit:

Ari Kuukka (Digita Oy)

Timo-Mikael Sivula (Granlund Consulting Oy)

Marko Tulamo (Sitowise Oy)

Liisa Vanhatalo (Climecon Oy)

Noora Virta (Raksystems GBP)

Kahvitauko

14.30-16.00 Näkökohtia isännöitsijän vahingonkorvausvastuuseen -seminaari (Annika Luhtanen, Lexia Asianajotoimisto Oy)

Katsaus asunto-osakeyhtiöiden ajankohtaisiin oikeuskäytäntöihin.

16.00-17.00 Get Together -tilaisuus

Jukka Jalonen
Jukka Jalonen
Emilia Vuorisalmi
Emilia Vuorisalmi

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon 15.10.2021 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Seminaarin hinta on 50 € (ALV 0 %) per henkilö. Ilmoittautuminen sisältää aamiaisen, kokouslounaan ja iltapäivän kahvitarjoilun sekä pientä purtavaa ja lasin kuohuvaa seminaarin päätteksi.

Huomaa, että myös näytteilleasettajien on täytettävä ilmoittautumislomake.

Näytteilleasettajaksi Isännöinti2021-tapahtumaan?

Seminaaripäivän aikana esittelet palveluasi ja verkostoidut potentiaalisten liikekumppanien ja asiakkaiden kanssa. Näytteilleasettajana tavoitat isännöinti- ja kiinteistöalan yritykset ympäri Suomea. Näyttelyosaston varaus on nyt käynnissä, napsauta allaolevaa linkkiä ja lue lisää!