Hallinnollinen isännöitsijä Kiinteistötahkolan Lauttasaaren ja Vantaan toimistoille

11.05.2021

Työpaikkakuvaus

Kiinteistötahkola on voimakkaasti kasvava 40-vuotias perheyritys, joka tarjoaa isännöintipalveluja ja kiinteistökirjanpitoa kaiken kokoisille asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Kiinteistötahkola toimii yhdeksällä paikkakunnalla - Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä, ja Kuusamossa. Kiinteistö-Tahkola konserni työllistää yli 300 kiinteistöalan ammattilaista ja asiakkainamme on yli 2000 talo- ja kiinteistöyhtiötä. Tarjoamme asiakkaillemme huippuunsa kehitettyä ongelmanratkaisukykyä parhailla paikallisilla palveluilla. Panostamme työntekijöidemme oppimiseen, viihtyvyyteen ja työn joustavuuteen.

Pääkaupunkiseudun toimistomme sijaitsevat Helsingissä (Lauttasaari ja Herttoniemi), Vantaalla ja Nurmijärvellä.

Haemme hallinnollista isännöitsijää auttamaan asiakkaidemme asumispalveluiden järjestämisestä sekä yhteistyöstä taloyhtiöiden hallitusten kanssa. Työpisteesi sijaitsee Vantaan tai Lauttasaaren toimistollamme ja työtä on mahdollista tehdä myös etänä.
Etsimme ihmisten kanssa viihtyvää ja aktiivisen asiakaspalveluasenteen omaavaa henkilöä. Isännöitsijä on kiinteistövarainhoitaja, joka vastaa ihmisten suurimman omaisuuden arvon säilyttämisestä ja kasvattamisesta. Me tarjoamme sinulle nykyaikaiset työkalut, koulutuksen tehtävään ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi saat mahdollisuuden urakehitykseen vahvasti kasvavassa valtakunnallisessa asiantuntijakonsernissa. 

Tehtävässäsi vastaat asiakasyhtiöiden kehittämisestä, toimintakyvystä, hallinnosta sekä taloudesta. Työskentelet asiakasyhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia ja varmistat tehtyjen päätösten toimeenpanon.

Hakijan eduksi luetaan taloudellinen ja tekninen osaaminen sekä ymmärrys hallinnollisista tehtävistä. Eniten huomiota kiinnitämme kuitenkin henkilökohtaisiin ominaisuuksiisi ja asenteeseen.

Ensisijaisesti olemme kiinnostuneet sinusta ihmisenä, joka huolehtii asiakkaidemme arjen sujuvuudesta. Osaamisesi voi olla teknisen tulokulman sijaan myös asiakaspalvelu, myynti tai jokin muu - me tarjoamme organisaatiomme kautta tuen ja koulutuksen alan erityiskysymyksiin.

Palkkaus sopimuksen mukaan

Lähetä cv ja hakemus sähköpostitse;
janne.virtanen@kiinteistotahkola.fi (Vantaa)
tuomo.huusko@kiinteistotahkola.fi (Lauttasaari)